Om Teknikeken.se

Här kan du läsa lite om vad vi står för och varför Teknikeken startades och vad vi tycker/känner för det vi gör. Vi brinner för våra tjänster och vill göra det bästa för våra kunder och även ägna tid åt vårat forum där vi gärna diskuterar med er som både kunder och besökare på sidan.

Denna sida är skapad för att erbjuda tjänster till dig som behöver hjälp med Webbutveckling, WordPress eller HTML/CSS. Vi erbjuder även diverse artiklar om webbutveckling, allmän teknik och datorer i allmänhet. Vår ambition är att erbjuda hjälp till en bred kundbas, allt från yngre och äldre människor med olika behov. Folk som kan, som inte kan och även folk som bara helt enkelt inte har tid att göra sådana saker som vi erbjuder i våra tjänster.

Vi är dessutom inte endast ute efter affärer, vi brinner för det vi gör här på Teknikeken med hela våra hjärtan. Tips och tricks för att lösa enklare problem kommer även finnas i form av artiklar och i vårat forum, diskussioner om teknik och dylikt kommer också att finnas tillgängliga för registrerade användare/kunder. Vi vill gärna uppdatera andra människors kunskap om saker utöver att göra affärer i sådana ämnen vi brinner för.

Unika lösningar och saker är inget vi kommer vara emot by definition, vi kommer arbeta för att lösa saker på rimliga och smidiga sätt dock. Finns det unika lösningar så anser vi att man kan ge dom en chans så länge det inte gör saker och ting svårare till en stor del. Påhittighet/kreativitet är alltid uppskattat från våran sida så länge det är acceptabelt och inte säkerhetsmässigt dåligt. Unikt kan vara väldigt bra och förenkla saker, kreativitet ser vi som en grundsten för hur vi vill uppnå våra mål.

Om du som kund/användare har något önskemål på specifika artiklar eller innehåll som skulle passa bra på våran sida så tar vi mer än gärna emot tips av denna form, vi vill kunna erbjuda er som kunder/användare så pass bra tjänster och artiklar som möjligt går inom den teknik relaterade världen. Det är inte säkert att vi alltid har möjlighet att svara direkt, men vi kommer försöka så gott vi kan att svara på det vi tycker är intressant.

Tack för att du besöker just våran sida, hoppas du hittar det du letar efter här på Teknikeken.se!